"Vol verwondering heb ik naar
het werk van de CareClowns gekeken. Wauw!"
Bart Chabot, ambassadeur CareClowns, Den Haag.

doneerbutton-geluksmoment2

 

Reacties

Wij kunnen zeggen wie we zijn en wat we doen. Maar de ervaringen van zorgpersoneel of familie van mensen met dementie vertellen nog veel meer. Hieronder vindt u een aantal van deze ervaringen. Wilt u zelf ook uw ervaringen delen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feest vieren met CareClowns

Op zaterdag 21 mei 2016 was het groot feest op de Haven 1 want onze papa en opa Verhage vierde die dag zijn 89e verjaardag!


Iedereen moet een bezoek van CareClowns ervaren

16 juli 2016 - Het bezoek van de CareClowns is niet met één woord samen te vatten. Het heeft mij persoonlijk zeer ontroerd (de ontroering was er ook bij de medewerkers van het verpleegtehuis).


CareClowns benaderen iedereen individueel en passend

6 februari 2016 - De manier waarop CareClowns iedere bewoner individueel op een passende manier benaderen vind ik geweldig. Na hun bezoek is vrijwel iedereen weer helemaal vrolijk.

- Magda Mensing


Geweldige 90e verjaardag van bewoner

21 januari 2016 - Vandaag zijn clowns Miep en clown Anne-marie bij ons in het verzorgingshuis 't Laarhof geweest.

 


Initiatief van CliniClowns

dementerenden ouderenStichting CareClowns is een initiatief van Stichting CliniClowns. Wij gaan op bezoek bij mensen met dementie in zorginstellingen. We proberen hun isolement en eenzaamheid te verzachten met een moment van geluk. Of een spontane lach.

Lees meer over de organisatie

Mensen met dementie

Dementie is een hersenaandoening die mensen langzaam maar zeker volledig afhankelijk maakt van de zorg van anderen. Dementie is een verzamelnaam voor vijftig ziektes, waarvan Alzheimer de meest voorkomende is.