"Vol verwondering heb ik naar
het werk van de CareClowns gekeken. Wauw!"
Bart Chabot, ambassadeur CareClowns, Den Haag.

doneerbutton-geluksmoment2

 

CareClowns steunen als bedrijf
Stichting CareClowns is volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren, bedrijven en vermogensfondsen. Uw bijdrage is altijd welkom op ons rekeningnummer NL82 INGB 0000 0068 86. Help ons nog meer mensen met dementie een geluksmoment te geven. U kunt CareClowns op verschillende manieren steunen:

Sponsor of partner worden
CareClowns streeft ernaar met haar partners een duurzame samenwerking aan te gaan. Met een gezamenlijk plan willen we nog meer mensen met dementie aandacht en plezier geven. Als partner van CareClowns kunt u het werk van CareClowns financieel steunen of ons helpen onze boodschap te communiceren.

Daarnaast kunt u in natura sponsoren, om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Benieuwd naar onze huidige partners?

Bedrijfsactie
Grote en kleine initiatieven uit uw organisatie met het doel CareClowns financieel te steunen zijn meer dan welkom. Wellicht ontvangt u bijvoorbeeld bij een opening van een nieuw pand of een jubileum liever een donatie ten behoeve van CareClowns in plaats van cadeaus. Wij wisselen graag van gedachten over de mogelijkheden.

Neem contact op met Mia Langendijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-51810084

Initiatief van CliniClowns

dementerenden ouderenStichting CareClowns is een initiatief van Stichting CliniClowns. Wij gaan op bezoek bij mensen met dementie in zorginstellingen. We proberen hun isolement en eenzaamheid te verzachten met een moment van geluk. Of een spontane lach.

Lees meer over de organisatie

Mensen met dementie

Dementie is een hersenaandoening die mensen langzaam maar zeker volledig afhankelijk maakt van de zorg van anderen. Dementie is een verzamelnaam voor vijftig ziektes, waarvan Alzheimer de meest voorkomende is.