"Hartverwarmend en ontroerend. Je gunt ieder mens met dementie en alle zorginstellingen een bezoek van CareClowns"
Claudia Sedney-van Remmerden, Zeist

doneerbutton-geluksmoment2

 

Stichting CareClowns Nederland wil alle mensen met dementie in zorginstellingen een bezoek brengen. Wij krijgen geen subsidie en zijn dus afhankelijk van donaties om dit mogelijk te maken. Uw bijdrage – klein of groot – is daarom van wezenlijk belang. Alleen met uw hulp kunnen wij meer mensen met dementie bereiken.

Word donateur van CareClowns en geef mensen met dementie een geluksmoment! 

Geef eenmalig
Met uw gift maakt u het mogelijk dat onze clowns iemand met dementie kunnen bezoeken die dat hard nodig heeft. Dit bedrag is de bijdrage voor een bezoek per bewoner.
Klik hier om nu eenmalig te doneren 

Geef structureel
Met uw structurele bijdrage maakt u het mogelijk dat CareClowns steeds meer mensen met dementie kunnen bezoeken. Met een maandelijkse bijdrage helpt u ons om dit te bereiken.
Klik hier om donateur te worden (tot wederopzegging)

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een actie organiseren voor Stichting CareClowns of een donatie doen? Klik dan hier.

Alvast hartelijk dank!

 

Meer weten of hebt u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, tel. 033 - 330 29 88 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Initiatief van CliniClowns

dementerenden ouderenStichting CareClowns is een initiatief van Stichting CliniClowns. Wij gaan op bezoek bij mensen met dementie in zorginstellingen. We proberen hun isolement en eenzaamheid te verzachten met een moment van geluk. Of een spontane lach.

Lees meer over de organisatie

Mensen met dementie

Dementie is een hersenaandoening die mensen langzaam maar zeker volledig afhankelijk maakt van de zorg van anderen. Dementie is een verzamelnaam voor vijftig ziektes, waarvan Alzheimer de meest voorkomende is.